Юному водію вантажівки через, якого загинули 7 людей, загрожує до 10 років в'язниці

Працівники Слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом прокуратури області завершили досудове розслідування за фактом смертельної автопригоди, що сталася 11 вересня минулого року у Бориспільському районі на трасі Київ-Харків. Тоді загинуло 7 осіб, а 12 людей отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє поліція області.

Зазначається, що 21-річний водій вантажівки «DAF», рухаючись в напрямку міста Київ, допустив зіткнення з фургоном "Mercedes-Benz”, який їхав у попутному напрямку. Після цього «DAF» виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з авто «ВАЗ» та "Mercedes-Benz Sprinter".

Наразі досудове розслідування завершено. Слідчі поліції провели ряд експертиз, опитали свідків, зібрали достатньо доказів вини 21-річного керманича, повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. За погодження обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо винуватця аварії.

Водієві загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення