Ювелірна Чорна п'ятниця 2018 в Україні

Буквально за чотири роки Чорна П'ятниця завоювала в Україні нечувану популярність З досвіду попередніх років, аналітики вже щосили роблять ставки: який реальний відсоток знижки буде представлений в світі моди, техніки, продовольчих товарів і навіть сервісних послуг. А що ж чекає ювелірний ринок? Сьогодні ми розберемося, чому ювелірний онлайн-шопінг вигідніше звичайного, а інтернет-магазин прикрас Zlato.ua найкраще місце для дорогоцінних покупок в 2018 році. На які знижки можна розраховувати і як правильно скористатися вигідними пропозиціями? Ви зможете подивитись по цьому посиланню: https://zlato.ua/news/zlato-news/black-friday-sales/, поспішайте!

Чорна П'ятниця 2018 припадає на 23 Листопада. І за традицією, всі торгові центри України гарантовано будуть заповнені бажають придбати дорогі ювелірні прикраси з великою знижкою. Що необхідно знати, щоб у загальній метушні не попастися на вудку непорядних продавців?

Найбільші знижки не прикраси в Інтернет гіпермаркеті Злато.юа

В першу чергу, намагайтеся об'єктивно оцінити початкову вартість товарудуже часто приваблива знижка всього лише гучна обіцянка, яку ніхто не збирається виконувати. Тому потрібно хоча б приблизно орієнтуватися в ринкових цінах і бути уважним! Звертайте увагу на метал, з якого виготовлено виріб. Дивіться на вставки дорогоцінних і напівкоштовних каменів. Очевидно, що в залежності від інкрустованого камінчика, ціна виробу буде відрізнятися в кілька разів. Прикраса з фіанітом не може мати початкову вартість виробу з діамантом і навпаки.

При виборі діамантових прикрас багато українців допускають одну і ту ж помилку: орієнтуються на вагу, а не на чистоту.

Насправді ж, ніж чистіше діамант (оцінка 1-2-3-4), тим вище його вартість. Менш чистий (оцінка 5-6) коштує дешевше, навіть якщо вага у каменів однаковий. Тому якщо на ціннику ви бачите величезну знижку отминусованную від не менш величезної суми щось тут нечисто і краще відмовитися від покупки.

Чим вигідніший онлайн-шопінг і який інтернет-магазин прикрас найзручніший?

Шопінг в інтернет гіпермаркеті прикрас Zlato.ua

Інтернет-магазини вже давно перестали лякати українців. Згідно з дослідженнями платформи Black Friday Global, в 2017 році більшість українських покупців (68,62%) віддали перевагу покупкам в онлайн режимі! А в поточному році на пошуки акцій і знижок, в тур по Інтернет-магазинах відправиться 17,65% опитаних (у той час, як за традиційним торговим центрам поїдуть лише 13,73%).

У сучасному світі ця статистика цілком виправдана! Онлайн-шопінг вибирають люди, яким колись стояти в кілометрових чергах і витрачати час на марне очікування. Та й переваг набагато більше: нікуди не потрібно їхати, товпитися в задушливому приміщенні і чекати, поки продавець нарешті звільнитися щоб вас обслужити. Покупки відбуваються в комфортному режимі, в будь-який час доби, завдяки звичайному смартфону і доступу в Інтернет. При цьому у вас перед очима весь асортимент і необхідні характеристики прикрас!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення