Кабмін затвердив чисельність призовників на строкову військову службу у листопаді

 УНН

Кабмін затвердив чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу в листопаді 2015 року, передає УНН.

Кабмін затвердив чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу та обсяг видатків для проведення призову в листопаді 2015 року.

Загалом, у листопаді призвуть 12 006 осіб. З них – 7706 осіб до Збройних сил України, а 3500 – до Національної гвардії.

У держспецтрансслужбах служитиме 800 осіб.

Міністерство оборони має забезпечити проїзними документами громадян України, призваних на строкову військову службу, для прямування від збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби, а також забезпечити їх харчування під час перебування в зазначених пунктах і дорозі.

Обсяг видатків на одного призовника становить 2849 гривень 13 копійок, з них - 2756 гривень для виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу, а 93 гривні 13 копійок для підготовки та проведення призову на строкову військову службу (без урахування коштів на харчування та перевезення громадян України, призваних на строкову військову службу, із збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення