Калюжа крові, бездиханне тіло і продірявлена шия: жорстоке вбивство приголомшило українців

У Кривому Розі сталося жорстоке вбивство – вбили молодого чоловіка. У людей, які побачили моторошну картину вбивства, очі на лоб полізли.

Про це пише “Народна Правда” з посиланям на ICTV.

Незадовго до цієї кривавої миті чоловік сам відкривав власний гараж. Якась мить – лунають гучні постріли і автомобіль всередині так і лишився стояти. Жодного натяку на пограбування, адже не зникло нічого цінного. Але ж хто лишив сміття? Як воно може бути пов’язане з жорстоким убивством? Ким виявився душогуб і за що пристрелив молодого бізнесмена?

Детальніше – у сюжеті. Нагадаємо, на Вінниччині сталося жорстоке вбивство. 22-річний мешканець села Глинянець, посварившись із своїм однолітком, уламком скла наніс йому травми, несумісні із життям, після чого зробив спробу спалити тіло.

Нагадаємо також, у вересні минулого року у Києві вбили 65-річного чоловіка, після чого тіло жертви замурували в бетон. В ході розслідування вдалося встановити, що на території приватного будинку виник конфлікт між загиблим і злочинцем з приводу викрадення останнім ноутбука. Підозрюваний в ході конфлікту наніс потерпілому удари по голові гантелею, заподіявши травми, несумісні з життям.

Також повідомлялося, що у селі Водяне Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області двоє чоловіків напали на сім’ю пенсіонерів. Подружжя зв’язали, катували, вимагали цінності і гроші. Потім залишили їх помирати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення