Камери автофіксації порушень ПДР зафіксували новий антирекорд (фото)

Автоматична система фіксації порушень ПДР зафіксувала новий антирекорд при порушенні швидкісного режиму. Автомобіль Porsche Cayenne розігнався до 210 км / год. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на Facebook.

Відзначається, що водій перевищив допустиму швидкість майже у два рази. Порушення зафіксували на трасі Київ - Харків, де дозволена швидкість 110 км / год.

"Заслужений штраф в 510 гривень буде направлено власнику цього авто за місцем реєстрації в місто Полтаву. А можливо, і не один", - написав Геращенко.

Тим часом в прес-службі МВС повідомили, що запустили мобільний додаток, який дозволить перевіряти наявність штрафу за порушення ПДР.

За допомогою програми Штрафи ПДР можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Крім того, постанову можна буде відразу ж оплатити онлайн.

Як відомо, в Києві та області 1 червня запрацювали перші 50 відеокамер системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення