Канадець спалив мільйон доларів, щоб не платити аліменти

Житель канадського міста Оттава Брюс МакКонвілль заявив під час судового засідання, що спалив мільйон канадських доларів. Він не хотів, щоб гроші дісталися його колишній дружині і дітям. Суддя засудив чоловіка до 30 днів тюремного ув'язнення, пише Ottawa Citizen.

55-річний бізнесмен й екс-кандидат у мери Оттави під час шлюборозлучного процесу з дружиною на прохання судді дати інформацію про свої фінанси категорично відмовився це зробити.

Суду стадо відомо, що підприємець без відома своєї дружини продав все майно, зняв з банківського рахунку понад один мільйон канадських доларів (178 мільйонів гривень) і нібито спалив їх. Все це він зробив тільки для того, щоб не платити дружині і дітям аліментів.

Суд попросив надати докази того, що МакКонвілль спалив гроші. Однак чоловік заявив, що позбавлявся купюр без свідків і процес на відео не знімав.

Суддя Верховного суду Кевін Філліпс не повірив словам МакКонвілля і звинуватив його в неповазі до суду.

Філліпс наголосив, що, в будь-якому випадку бізнесмен винен у тому, що не подбав про добробут своїх дітей.

За спроби приховати інформацію про майно МакКонвілль був засуджений до 30 днів тюремного ув'язнення. Також суддя призначив канадцеві штраф за кожен день прострочення у виконанні постанови суду щодо звіту про його фінансові справи. Розмір штрафу - дві тисячі канадських доларів (35,6 тисяч гривень) на день, які МакКонвілль повинен платити безпосередньо своїй колишній дружині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення