Карантин у школах: батьки влаштували бурхливі обговорення в соцмережах (фото)

Рішення влади оголосити в школах та садочках України карантин через поширення коронавірусу у світі викликало у батьків паніку і відчай.

У спільноті "Батьки SOS" в Facebook Олена Парфенова поцікавилася, що будуть робити батьки школярів та на кого залишати дітей, через введення несподіваного карантину у столиці.

Так, хоть припустив, що через карантин в країні, більшість офісів перетворяться на дитсадки.

"Поїде зі мною на роботу. Офіс буде тимчасовим дитсадком",- пишуть відчайдушно батьки.

Однак більшість батьків почали панікувати і припустили, що ціни на нянь зараз поповзуть вверх.

"Я не знаю що робити. У нас немає бабусь і грошей на нянь. Цікаво, ціни на нянь злетять зараз, як на таксі у новорічну ніч?", "Приведемо дітей в мерію, до речі там є дитяча кімната", "І що тепер робити, не зрозумілий карантин. За що тепер будемо жити", - пишуть батьки в коментарях.

У Києві вчителям та батькам школярів вже почали надходити листи про карантин, який ввели через поширення коронавірус COVID-2019 у всьому світі.

Так, дирекція середньої загальноосвітньої школи №8. розіслала повідомлення:

"Згідно з розпорядженням Департаменту освіти і науки міста Києва, закриваються заклади освіти з 12 до 27 березня усіх типів та форм власності: від садочків до міського університету". У листах також йдеться про те, що:
  • Буде організовано дистанційне навчання на цей період.
  • Продовжено посилений санітарно-гігієнічний режим.
  • Для організації дистанційного навчання буде створено корпоративну пошту, працюватиме окремий розділ для інформування на сайті Департаменту.
  • До роботи з випускниками 11 класів, які здаватимуть ЗНО, підключиться Центр моніторингу.
  • Вчителі продовжать контактувати з дітьми та батьками в дистанційному режимі.
Пробні ЗНО буде перенесено.Нагадаємо, в Україні з 12 березня оголосили загальнонаціональний карантин через коронавірус. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів у середу, 11 березня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення