Катастрофа МАУ: рятувальники показали відео з місця трагедії

Рятувальники ДСНС закінчили роботи на місці падіння пасажирського літака МАУ поблизу Тегерана та повертаються в Україну. На місці катастрофи вони збирали уламки авіалайнера та особисті речі пасажирів.

Відео з роботами рятувальників в Ірані опублікувала ДСНС України. Наші фахівці забезпечували освітлення на місці падіння лайнера та досліджували його деталі у відкритому просторі.

"Уламки вивільнювалися від бруду та складалися по рядах. Окремо здійснювалося сортування та складування багажу і особистих речей",– розповіли у відомстві.

Крім того, частина українських фахівців, які працювали на місці аварії літака МАУ в Ірані, повертається в Україну. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов.

"Частина тих фахівців, які вже там не потрібні, йдеться про наших рятувальників, які закінчили всі необхідні роботи, повертається в Україну. Вони перетнули кордон, ми робили все необхідне, щоб повернення було безпечним", - повідомив Данилов.

Інші українські фахівці продовжують роботу в Ірані, додав секретар РНБО.

"Всі, хто мають залишатися, хто займається слідством, хто займається питаннями ДНК, хто займається спеціалізованими службами, - всі, хто повинні там залишатися, вони залишилися", - підсумував Данилов.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення