Катастрофа військового літака в Росії: ніхто не вижив

 СЕГОДНЯ

Обидва члени екіпажу навчального штурмовика Су-25УБ, який напередодні зазнав аварії на Північному Кавказі в Росії, загинули.

Про це 4 серпня повідомили у військовій прокуратурі у Південному федеральному окрузі РФ.

Всупереч інформації, що з'явилася раніше, в Міністерстві оборони РФ заявили, що льотчики не встигли катапультуватися – їхні тіла були виявлені в розбитому літаку.

Telegram-канал Baza опублікував дані загиблих льотчиків – це майор Юрій Борцов і капітан Артем Личев з 368-го авіаційного штурмового полку ВКС РФ.

Причини аварії залишаються невідомими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парашути авіаторів знайшли поруч з селом Чорноліським в Радянському районі Ставропольського краю, а їх самих виявили працівники колгоспу, які стали свідками авіакатастрофи. Повітряне судно впало в безлюдній місцевості, не викликавши руйнувань на землі.

Перед НП зі штурмовиком було втрачено зв'язок.

Як ми вже писали, в січні під час посадки на військовий аеродром Повітряно-космічних сил РФ в Мурманській області розбився бомбардувальник Ту-22М3. Пілот намагався посадити літак на засніженій місцевості, але з цього нічого не вийшло, бомбардувальник після зіткнення з землею початок розривати на частини, і він вибухнув.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення