Катували і палили живцем навіть дітей: на Харківщині фіксують такі ж звірства окупантів, як в Бучі

У Харківській області фіксують такі ж звірства росіян щодо мирного населення, як в Бучі. У селі Гусарівка окупанти катували місцевих жителів. Після тривалого знущання трьох людей спалили живцем. Серед загиблих є діти. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

"На звільнених від окупації територіях Харківщини фіксуємо такі ж звірства росіян по відношенню до мирного населення, як в Бучі. Мародери, ґвалтівники, вбивці жінок і дітей, їх не можна називати армією! У селі Гусарівка Ізюмського району росіяни катували місцевих жителів. Після тривалого знущання трьох людей спалили живцем. Серед загиблих є діти", - розповів Синєгубов.

За його словами, крім цього знайшли тіло фельдшера лікарні, руки чоловіка були зв'язані за спиною, його також катували військові РФ.

"Просто посеред дороги росіяни із артилерії розстріляли авто, де була родина з дитиною. Частина жителів - зникла безвісти, кількість ще встановлюється. Це жахливі нелюдські звірства, за які, повірте, окупанти понесуть покарання!", - наголосив Синєгубов.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення