Катували праскою: на Одещині викрали та катували громадян Греції (фото, відео)

В Одеській області поліція провела спецоперацію, внаслідок якої звільнила двох громадян Греції, яких викрали і катували протягом декількох місяців, вимагаючи гроші та нерухомість. Про це у вівторок, 13 квітня, повідомляє прес-служба поліції області.

Встановлено, що упродовж двох місяців зловмисники катували потерпілих, зокрема праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний та психологічний тиск. Зазнаючи катувань, потерпілий передав учасникам злочинної групи 600 тисяч євро та право власності на шість квартир в елітних районах Одеси.

Упродовж двох місяців зловмисники катували потерпілих, зокрема праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний та психологічний тиск. Зазнаючи катувань, потерпілий передав учасникам злочинної групи 600 тисяч євро та право власності на шість квартир в елітних районах Одеси.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили місце утримання потерпілих та осіб, які можуть бути причетні до злочину.

Наразі поліцейські затримали двох підозрюваних у викраденні та катуванні потерпілих. Водночас триває активна фаза реалізації, проводяться слідчі дії, у тому числі обшуки. Встановлюється коло всіх осіб, причетних до злочину, їх діям буде надана правова оцінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення