Катував 21-річну дівчину: на Вінниччині чоловік пограбував будинок (фото)

Поліція затримала раніше судимого, який з пістолетом вчинив розбійний напад на дівчину у Вінницькому районі. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 2 лютого працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з бійцями спецпідрозділу КОРД затримали у м. Вінниці підозрюваного у вчиненні розбійного нападу. Озброївшись пістолетом, правопорушник увірвався до будинку 21-річної жительки села Гавришівка, катував та примусив розповісти, де знаходяться заощадження родини.

Злочин було вчинено 24 грудня. На спецлінію 102 вранці подзвонила матір потерпілої. Жінка повідомила, що близько 6-ї години ранку, коли її з чоловіком не було вдома, невідомий зірвав замок на вхідних дверях та з пістолетом увірвався до будинку. Там знаходилася її дочка. Нападник зв’язав дівчину та, погрожуючи вбивством, забрав понад 100 тисяч гривень, 700 доларів США та особисті речі.

Розшуковцям вдалося встановити особу зловмисника та затримати його. Ним виявися 53-річний житель м. Вінниці, раніше судимий за зґвалтування та незаконне зберігання зброї.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні затриманого, слідчі вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до розбійного нападу.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За такий злочин передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідство клопотатиме в суді про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення