Керівник відділу поліції на смерть збив велосипедистку на Хмельниччині

На Хмельниччині поліцейський скоїв наїзд на велосипедистку. Від отриманих травм жінка померла. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Слідчі управління ДБР розслідують обставини ДТП за участю керівника одного із секторів Красилівського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. За попередньою інформацією, 26 лютого близько 20:35 у селі Щиборівка Красилівського району Хмельницької області поліцейський за кермом автомобіля Skoda Octavia скоїв наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП жінка загинула на місці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водій викликав швидку та дочекався приїзду медиків і правоохоронців.

"Попередньо встановлено, що у стані алкогольного сп’яніння поліцейський не перебував. Наразі тривають першочергові слідчі дії", - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що досудове розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення