Керівника закарпатського Правого Сектору звинувачують у вбивствах

Генеральна прокуратура порушила 15 кримінальних справ проти голови закарпатського "Правого сектору".

Олександра Сачка звинувачують у бандитизмі, злісному опорі правоохоронцям, хуліганстві з особливим цинізмом, убивствах, організації та керівництві бандою і ще низці тяжких злочинів.

Про це інформує Mukachevo.net.

Якщо прокуратурі вдасться довести всі ці звинувачення в суді, Сачкові загрожує довічне ув'язнення.

"Повідомлення мені надійшло поштою, коли я перебував у Києві. Підписано воно 23 числом. Очевидно, що вся слідча комісія Генпрокуратури в складі близько 50 осіб цілий рік не знала, що робила, і тепер треба подавати до суду і показувати, що саме вони робили, ось і сфабрикували "нісенітниці". Зараз я перебуваю вдома зі сім'єю, переховуватися не збираюся - чекаю на затримання. Їздив сьогодні в Ужгород до адвоката, крім того, поспілкувався з працівниками СБУ, міліції, прокуратури. Ніхто не вірить, що це правда", - розповів голова закарпатського "ПС".

Сачко стверджує, що має намір захищати свої інтереси в суді і доводити ГПУ, що він не злочинець. Адвокатами Сачка стануть Роман Бухтояров і Владислав Добош, які захищають підозрюваних за бійку на Драгобраті бійців "Правого сектору".

Олександр Сачко також додав, що нещодавно оголосили нові повідомлення про підозру бійцям, яких підозрюють у липневій стрілянині в Мукачевому. Це Сергій Деяк, Родіон Горбенко, Володимир Бурча і Роман Мунчак, які перебувають у столичному Лук'янівському СІЗО.

Нагадаємо, в липні минулого року в Мукачевому сталася перестрілка. Конфлікт виник між "Правим сектором" і людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення