Киян просять допомогти в пошуках вбивці з рушницею

 СЕГОДНЯ

Як повідомили в ГУ НП в Києві, потерпілого з вогнепальним пораненням голови в під'їзді знайшли сусіди і викликали поліцію. Слідчі встановили, що до вбивства може бути причетна людина, якого зафіксували камери відеоспостереження.

Нагадаємо, 3 липня 2017 о 13.20 до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про мертвого чоловіка з вогнепальним пораненням голови – його виявили в під'їзді будинку по вулиці Флоренції.

Після спілкування з очевидцями правоохоронці встановили особу загиблого. Це – 61-річний житель будинку.

За попередніми результатами експертизи, чоловіка вбили з його власної зареєстрованої гладкоствольної рушниці. Напередодні він домовився з незнайомим чоловіком про продаж цієї рушниці. З моменту, коли він вийшов з квартири, до часу отримання повідомлення про вбивство, пройшло майже 10 хвилин. Саме після зустрічі з потенційним покупцем сусіди знайшли в під'їзді пенсіонера з вогнепальним пораненням. При цьому зброї на місці злочину вже не було.

За фактом події слідчі Дніпровського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські опитали свідків, провели ретельний огляд місця події та прилеглої території, а також вилучили речові докази та записи з камер відеоспостереження.

В ході слідчих дій і оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння умисного вбивства причетний чоловік, якого зафіксували відеокамери. Поліція звертається до всіх, хто має будь-яку інформацію про його особистих даних або його місцезнаходження, з проханням повідомити в поліцію за телефонами: (097) 085-86-04, (063) 243-48-48 або 102. Конфіденційність гарантується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення