Киян втішили "тарифною" обіцянкою

 Пресса Украины

Очільник столичної ОДА Олександр Горган закликав місцевих автоперевізників повернути колишню вартість проїзду, яку ті підняли ще в січні. Його вимогу київські маршрутники повинні виконати до понеділка, 6 лютого.

Про це повідомили в прес-центрі Київської облдержадміністрації.

За словами глави ОДА, вирішувати дане питання вже взялася спеціальна комісія, яка повинна визначити обґрунтовану вартість проїзду, виходячи з платоспроможності населення, вартості палива та низки інших факторів, що впливають на ціну квитка.

Наразі водії столичних маршрутних таксі повинні відмовитися від завищених цін і повернути старі.

«Закликаю автоперевізників з понеділка, 6 лютого, повернути вартість проїзду, що передувала різкому подорожчанню у січні. Протягом тижня, до 13 лютого, працюватиме комісія з визначення обґрунтованої вартості проїзду, що враховуватиме рівень платоспроможності населення, вартість палива та інших факторів, що впливають на вартість проїзду», - заявив він.

В обласній державній адміністрації столиці наголосили, що близько третини працездатного населення Київської області має постійну роботу в межах міста.

Слід відзначити, що після січневого подорожання вартості проїзду в столичних маршрутках, рівень квитків на проїзд по місту коливається від 5 до 7 грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення