Киян запрошують на урбаністичний фестиваль "Майстерня міста Києва 2024"

Сьогодні у Києві стартує урбаністичний фестиваль "Майстерня міста Києва 2024", що має на меті об'єднати містян, владу та громадські організації для обговорення ключових питань розвитку столиці. Основні події відбуватимуться на головній локації в Парку імені Тараса Шевченка, а також на відкритих громадських просторах Vcentri HUB у Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Дніпровському районах і в парку «Наталка» на Оболоні.

Основні напрямки фестивалю:

  • Простір розвитку: учасники зможуть обговорити з представниками міської влади стратегії розвитку мікрорайонів, долучитися до ініціатив молоді та поділитися ідеями щодо майбутнього столиці.
  • Простір підтримки: тут буде зосереджено увагу на волонтерських ініціативах, патріотичному вихованні та підтримці Збройних сил України.
  • Навчальні тренінги: відвідувачі зможуть пройти тренінги з домедичної допомоги, кібербезпеки, протипожежної безпеки, безпеки на дорозі, а також дізнатися про можливість тестування на ВІЛ/СНІД.

Фестиваль також пропонує екскурсії містом, спортивні активності з відомими спортсменами та багато інших цікавих заходів.

Організатором заходу виступає Департамент суспільних комунікацій КМДА у співпраці з проєктом «Інтегрований розвиток міст в Україні II», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

Детальна інформація про програму фестивалю доступна на офіційній сторінці Департаменту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення