Киянам погрожують арештовувати квартири за невиплату компослуг

 СЕГОДНЯ

У деяких будинках Києва почали з’являтись повідомлення про те, що за не виплату компрослуг жителям загрожує кримінальна відповідальність. Про це розповіли самі мешканці, пише видання Сегодня.

"Потрібно надати квитанцію про сплату боргу бухгалтеру ЖЕКу, щоб уникнути арешту і продажу квартири. А будинок у нас кооперативний, ЖЕКу немає! Та й сам документ вельми сумнівний — оформлений не на бланку, без підписів, печаток, а в самому оголошенні вказаний лише мобільний телефон", — розповіла мешканка Борщагівки Наталія Харламова.

Подзвонивши за вказаним номером з’ясувалось, що він належить комунальному концерну "Центр комунального сервісу".

"Ми представляємо інтереси всіх київських ЖЕКів з питань заборгованості за комунальні послуги. Зараз йде робота з боржниками у всіх будинках міста, що є у комунальній власності. Якщо квитанцію про оплату не передадуть бухгалтерам ЖЕКів, то з ними будуть судові розгляди: на їхні квартири будуть накладати арешт, а борги будуть стягуватись", — розповів співробітник Центру Сергій.

Він також додав, що для арешту квартири достатньо будь-якої суми заборгованості. У тому, працівники цього Центру діють у рамках закону підтвердили в КМДА

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення