Киянин до смерті забив приятеля біля метро "Академмістечко" (фото)

У столиці затримали чоловіка, який побив свого товариша. Потерпілого госпіталізували у медичний заклад, де він невдовзі помер. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Так, на початку лютого до чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що поблизу станції метро "Академмістечко" госпіталізовано непритомного 41-річного місцевого жителя з черепно-мозковою травмою.

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Євген Кукса, згодом медики повідомили правоохоронцям, що пацієнт не прийшов до тями та помер у лікарні. Під час перегляду відео з камер спостереження, поліцейські склали фоторобот ймовірного правопорушника.

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 31-річний житель столиці, який у скоєному зізнався. З’ясувалося, що після розпиття алкогольних напоїв між ним та його приятелем виник конфлікт, який переріс у бійку. Після інциденту правопорушник залишив опонента з травмами на місці події та втік.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до 10-ти років позбавлення волі.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тому до винесення вироку суду підозрюваний буде перебувати в умовах ізолятору тимчасового тримання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення