Киянин кинув цеглину з балкона на комунальників і розбив їм техніку

 СЕГОДНЯ

Кричущий випадок стався 17 вересня в Солом'янському районі. Як повідомляють в КП "Київтеплоенерго", яке забезпечує киян опаленням та гарячою водою, на вулиці Ушинського невідомі пошкодили аварійну техніку. "Інцидент стався о 14:10 біля будинку № 19. В цей час там працював машиніст аварійно-відновлювальної бригади на екскаваторі.

Він засипав розриття після ліквідації пошкодження на тепломережі, яке було виявлено на території дитячого майданчика. Під час проведення робіт невідомий, імовірно з балкону багатоповерхівки, жбурнув шматок цеглини на екскаватор, розбивши заднє скло", – повідомляють в КП.

За даними підприємства, цеглина і осколки скла потрапили в салон екскаватора і мало не травмували працівника. Машиніст відразу викликав патрульну поліцію, яка прибула на місце події. Заяву про пошкодження майна вже передано в правоохоронні органи.

"Тепер екскаватор потребує ремонту і не може бути задіяний в усуненні інших ушкоджень на тепломережах. Заміна скла коштуватиме близько 19000 гривень", – підрахували на підприємстві. Тут також уточнюють, що ремонтні роботи з ліквідації пошкодження за адресою вул. Ушинського, 19 були завершені. Там замінили близько 50 метрів зношених трубопроводів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення