Київ увійшов до топ-5 популярних у росіян напрямків ближнього зарубіжжя

 Lenta.ru

Київ увійшов до п'ятірки найпопулярніших напрямків близького зарубіжжя у росіян, які подорожують на потягах і автобусах. Про це повідомляє «Лента.ру».

Експерти проаналізували дані по квитках, придбаних через сайти в червні 2016 року. Столиця України опинилася другою по затребуваності у росіян залізничним напрямком.

Середня ціна квитка в Київ з Москви склала понад 5,8 тисячі рублів (приблизно 2,3 тисячі гривень). Це на 33 відсотки більше аналогічного показника в червні 2015 року.

Найпопулярнішим залізничним напрямком у цьому році став маршрут Москва — Мінськ. Замикає трійку Брест. У топ-5 маршрутів також увійшли Санкт-Петербург — Мінськ і Москва — Харків.

Що стосується автобусних напрямків, то Київ тут знаходиться на четвертому місці. З Москви до української столиці можна доїхати в середньому за 1,3 тисячі рублів (приблизно 510 гривень).

Лідер даного рейтингу — поїздки з Санкт-Петербурга до Москви і назад. У п'ятірку також увійшли Ростов-на-Дону, Краснодар і Нижній Новгород з відправленням з російської столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення