Київ застряг у величезних заторах (фото)

 Обозреватель

У Києві в середу, 17 грудня, через ускладнення погодних умов спостерігаються величезні затори. Про це свідчать дані Google Maps.

Станом на 10:20 рівень заторів у столиці досяг майже максимальних 9 балів. Рух ускладнений у центрі, через мости та на під'їздах до міста.

Зокрема, складно проїхати в районі станцій метро "Палац спорту", "Площа Льва Толстого", "Театральна" - машини їдуть зі швидкістю 3 км/год.

Також у заторах стоїть район Бессарабської площі, бульвари Лесі Українки та Дружби народів.

Крім того, повністю стоїть Набережне шосе й частково застряг у заторах міст Метро.

Складно проїхати в районі центрального автовокзалу, станцій метро "Палац Україна", "Либідська", "Голосіївська", по проспекту Лобановського та вулиці Васильківській.

У столиці відбулося більше десятка аварій, зокрема біля станцій метро "Дорогожичі", "Печерська", "Контрактова площа", "Поштова площа", що також ускладнює рух транспорту.

Також масштабна ДТП сталася на проспекті Перемоги при виїзді на Житомирську трасу.

"Зіткнулися поліцейський Toyota Prius, автобус, мікроавтобус і Dacia. Проїзд практично перекритий, пробка", - повідомляє dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

У КМДА заявили, що в зв'язку з погіршенням погодних умов обмежено в'їзд у столицю великовантажного і великогабаритного транспорту з боку Бориспільської траси.

Також зазначається, що снігоприбиральна техніка і комунальні служби перебувають в стані мобілізації, місто оперативно розчищається від снігу.

Водіїв просять не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, тротуарах, під'їздах до зупинок громадського транспорту та в інших заборонених для цього місцях, щоб не блокувати роботу снігоприбиральної техніки.

На час снігопадів також закликають користуватися громадським транспортом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення