"Київенерго" попередило про важкий опалювальний сезон через зношені тепломережі

 ТСН

Підключення до тепла у Києві відбувається за графіком, станом на 17 жовтня загалом підключено 80% домогосподарств столиці. Про це повідомили на брифінгу у Києві представники міської влади та "Київенерго", передає кореспондент ТСН

"Ми всі очікуємо важкого старту та важкого опалювального періоду, оскільки останні два роки "Київенерго" у своїй інвестиційній діяльності була спрямована на встановлення лічильників, тому за останні два роки не змогли реконструювати теплові мережі у тому обсязі, який має бути на сьогоднішній день", - повідомив директор "Київських теплових мереж" Євген Глушак.

Рівень пошкоджуваності мереж зріс на 15%, з початку року комунальники вже ліквідували майже 10 тисяч пошкоджень. Зі стартом нового опалювального сезону протягом останніх трьох днів зафіксовано 137 пошкоджень, стільки ж будинків залишились без тепла, щойно його встигли підключити. Ці пошкодження обіцяють усунути впродовж доби. Нагадаємо, опалення у столиці почали вмикати з 10 жовтня – в усіх установах соціальної сфери, а з 12 по 18 підключають всі інші об'єкти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення