Київрада скасувала своє ж рішення про фінансування Євробачення-2017

 Вечерний Киев

Депутати Київської міської ради скасували рішення, проголосовані ними у четвер, 27 жовтня. Причиною цього стало виявлення якоїсь "сторонньої особи", що взяла участь в голосуванні.

У переліку скасоівних рішень виявилося питання про виділення з бюджету Києва 200 млн грн на проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017.

- Таке рішення прийнято, оскільки було виявлено факт неправомірного голосування сторонньою особою. Відповідно, проголосовані питання не можуть бути легітимними, - повідомили в Київраді.

Також скасовано рішення про виділення 7 млн грн. на ремонт доріг в інтересах Підгірцівської сільської ради. Відкладено створення Управління з питань децентралізації та розвитку місцевого самоврядування, закриття до 2018 року полігону твердих побутових відходів в Підгірцях, виділення стипендій 100 дітям від Київради і споруда дитячого садка на Осокорках.

Раніше стало відомо, що влада Києва планували виділити 200 млн грн на Євробачення-2017 і запустити річковий трамвайчик. Про це повідомляв голова постійної комісії Кіеради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

Нагадаємо, у Київраді виявлено факт неперсонального голосування. Частину рішень скасовано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення