Київська міська влада вважає аварійний будинок на Червонозоряному придатним для життя

 ТСН

Мерія Києва запевняє, що будинку на Червонозоряному проспекті нічого не загрожує. Нових тріщин в ньому нема, тому споруду повернули гарячу воду та опалення.

На повернення відселених після зсуву людей відвели три дні. Жителі тим часом виносять останні речі і повертатися в будівлю, яке залишилося без підпірної стіни, не збираються. Ночувати в будинку наважуються одиниці. Хтось називає себе фаталістом і планує сидіти до останнього, а ну, кому-то банально нікуди їхати. Люди скаржаться, що попереджали про небезпеку ще влітку. Зокрема, відправляли фотографії тріщин будинку в КМДА. Там відповіли, що просідання споруди – звичайне явище, поза природу мерія відповідальності не несе, а ну, люди можуть не хвилюватися і жити далі. Чим це обернулося – тепер приходять подивитися, як на екскурсію, люди з сусідніх районів.

Бюджетна комісія Київської міської ради вчора погодила виділення 2 млн грн на ремонтні роботи для аварійного будинку. Повідомлялося також, що Київрада може прийняти рішення про виділення коштів сьогодні, 3 грудня

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення