Київська поліція зловила вбивцю чоловіка з понівеченим обличчям

 СЕГОДНЯ

У Києві поліція затримала чоловіка, який до смерті побив свого товариша.

Нагадаємо, потерпілого з тілесними ушкодження кілька днів тому знайшли на вулиці Ялинковій перехожі.

Перша з версій, яку розглядали правоохоронці, – смерть чоловіка настала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події – і кримінальне провадження відкрили за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці відразу встановили особу потерпілого: це – уродженець Луганської області, який був зареєстрований в Дарницькому районі як внутрішній переселенець, але майже два роки не проживав за місцем реєстрації.

За результатами судово-медичної експертизи, потерпілому нанесли і важкі колото-різані поранення, і били в голову. Смерть наступила від закритої черепно-мозкової травми. Згодом поліція знайшла людину, причетну до цього злочину: це теж уродженець Луганщини, давній знайомий вбитого, який приїхав до Києва на заробітки. Зараз він затриманий, йому оголошено підозру в скоєнні умисного вбивства.

За поясненнями затриманого, вони з товаришем випивали, а потім у них виникла сварка, яка переросла в бійку.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний був неодноразово судимий за майнові та тяжкі злочини. В цілому чоловік провів за гратами близько 30 років. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення