Київські оперативники вилучили партію героїну на 5 мільйонів гривень (Відео)

 МВС України

Столичні правоохоронці перекрили міжнародний канал збуту важкого наркотику. Оперативники затримали двох дилерів.

У рамках розслідування кримінального провадження працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків столичної міліції викрили постачальників героїну в Україну із-за кордону.

53-річний громадянин сусідньої держави разом із 31-річним мешканцем Миколаївської області великими партіями купували за кордоном важкий наркотик у вихідців зі східної країни. Перевозили заборонений товар у містечко на Миколаївщині, де його зберігали. Старший зі зловмисників – організатор бізнесу – підшукував оптових покупців у великих містах України. Дилери домовлялися про оборудку, таємно зустрічалися й реалізовували наркотик.

Перевізників затримали близько 21:30 біля столичного торгового центру. З їхнього автомобіля слідчо-оперативна група вилучила близько кілограма героїну. Утой же час у Миколаївській області під час обшуку помешкання підозрюваних працівники міліції виявили ще кілограм наркотику, 255 грамів речовини, схожої на кокаїн, та пістолет «Шмайстер»

За цінами «чорного» ринку загальна вартість виявлених наркотичних речовин становить близько 5 мільйонів гривень.Двох чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучені речові докази направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в місті Києві для проведення експертизи.Згідно з рішенням суду обом чоловікам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із внесенням застави – 413 400 та 482 300 гривень відповідно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення