Київський чиновник побив підлеглого з інвалідністю

 Znaj.ua

Заступника керівника КП " Київтранспарксервіс" Святослава Мельника очікує покарання за побиття співробітника підприємства.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Постраждалого Євгена Сагуйченка одразу після інциденту госпіталізували до лікарні.

За словами в.о. голови КМДА Геннадія Пліса, найближчим часом планується організувати додаткову службову перевірку, щоб встановити факт нанесення тілесних ушкоджень, після чого визначити покарання для винного.

Усі матеріали за результатами перевірки передадуть у правоохоронні органи. Передбачається, що на Мельника очікує звільнення.

Слід відзначити, що Святослава Мельника призначили на посаду місяць тому, а нещодавно Станіслав Коломієць повідомив на сторінці у соцмережі про побиття співробітника підприємства.

Відомо, що Сагуйченко – багатодітний батько з інвалідністю. Він попросив у керівництва матеріальної допомоги, адже потребував негайної операції. Проте Мельник накинувся на нього з кулаками і наніс тяжкі удари по голові.

За словами медиків, у потерпілого діагностували струс мозку, а також проблеми із зором – він перестав бачити на одне око та постійно втрачає свідомість.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення