Київський суд відпустив сепаратиста, який напав з ножем на добровольця ОУН

 Апостроф

У Києві апеляційний суд за клопотанням прокуратури відпустив сепаратиста Сергія Гнатьєва, що напав з ножем на бійця добровольчого батальйону ОУН Віталія Регора і був засуджений на 8 років.

Про це пише активістка Тетяна Близнюк у себе на сторінці в Facebook.

"Сепаратиста, члена угруповання "Луганська Народна Республіка", засудженого в червні до восьми років позбавлення волі, за замах на добровольця ОУН, випустили в залі апеляційного суду за клопотанням столичної прокуратури ... Сепар вийшов в місто під прикриттям поліції, беркута, Нацгвардії", - пише вона.

За її словами, таке рішення суду може бути політичним і пов'язане з підготовкою Гнатьєва до обміну полоненими всіх-на-всіх з Росією. Вона зазначила, що громадськість негативно відреагує на такий крок політичного керівництва і закликала узгодити списки для обміну з активістами.

"Цей сепар нам самим треба. Ми більше двох років ходили на всі суди по ньому, тому що він скалічив добровольця ОУН, і повинен якщо не відсидіти, то хоча б виплатити компенсацію ... Якщо і обмінювати, то на тих людей, витягуванням яких наша держава не займається взагалі", - зазначила Близнюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення