Кілька днів виносив частини тіла у сміттєвих пакетах: згорьований чоловік 5 місяців "шукав" дружину, яку вбив та розчленував у РФ (фото)

У жорстокому вбивстві дружини зізнався один з керівників Московського метрополітену в РФ. Тіло вбитої чоловік розчленував.

Дівчина зникла ще пів року тому. Щоб заплутати слідчих та оперативників, а також замісти сліди, підозрюваний вигадав неймовірну історію її зникнення. Він розповів, що дружина поїхала з країни та не повернулася.

Заява з таким текстом лягла на стіл московських поліцейських 10 січня. Батько 6-річної дівчинки, зразковий сім'янин та заступник начальника відділу з договірної роботи ГУП Московського Метрополітену Олександр Попов виглядав схвильовано. 37-річний чоловік докладно розповідав співробітникам про деталі зникнення своєї дружини. За його словами, 30-річна Ксенія Попова зникла ще 31 серпня.

«Моя дружина почала збирати речі та заявила, що відправляється в аеропорт, щоб полетіти на відпочинок до ОАЕ. <…> Після прильоту написала в Instagram, що долетіла, повідомивши, що тепер зв'язуватимемося в цій соціальній мережі», - написав у заяві чоловік.

Далі Олександр розповів поліцейським, що відпочивала його дружина у чужій країні досить довго. І лише у жовтні написала, що її разом із подругами запросили поїхати на кораблі до Африки.

«Весь цей час ми спілкувалися в Instagram. 14 грудня моя дружина написала мені, що знаходиться у ковід-центрі. <…> Оскільки я не спілкувався телефоном із дружиною досить довгий час, я зв'язався з консульством ПАР і попросив надати мені офіційну інформацію про її точне місцезнаходження. Вони порадили написати заяву до поліції».

Спочатку історія, розказана Олександром Поповим, виглядала як те, що дружина вирішила залишити чоловіка та 6-річну доньку Єсенію.

Згодом поліцейські з'ясували, що Ксенія Попова взагалі не перетинала кордон. Після допитів родичів та друзів Ксенії з'ясувалося, що стиль спілкування, який вона вела останнім часом у Instagram – був абсолютно їй не властивий. Потім оперативникам вдалося встановити, що мобільний телефон дівчини в день її зникнення перебував разом із чоловіком.

Більше того, з'ясувалося, що саме 31 серпня, коли, за словами чоловіка, його дружина відлетіла до ОАЕ, Олександр Попов відвіз доньку до свого друга – холостяка. 6-річна дівчинка прожила у невідомого їй чоловіка дві доби. Сам батько ці дні провів удома, постійно виносячи з квартири великі сміттєві мішки. Це підтвердили сусіди.

Коли ж вирішили провести обшук у машині та квартирі Попова, з'ясувалося, що він все давно продав. Відразу після зникнення дружини. Причому нові власники квартири вже встигли зробити в ній капітальний ремонт – шукати сліди не було сенсу.

Згодом Олександр Попов зізнався в тому, що вбив дружину під час домашньої сварки. Декілька діб поспіль, за його словами, він розчленовував тіло, і в мішках виносив з квартири.

Тіло Ксенії Попової поки що так і не знайшли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення