Кількість жертв нічного удару у 5 районах Києва змінилась: оновлені дані, фото, відео

Цієї ночі ворог випустив по українській столиці близько 10 дронів-камікадзе, всі з яких було збито. Поки тривала повітряна тривога, у Подільському районі Києва зайнявся багатоквартирний житловий будинок. Під час ліквідації пожежі виявили тіло загиблого чоловіка. У Міністерстві внутрішніх справ уточнили, що до загибелі людини призвела побутова пожежа, яка не була пов’язана з нічними ударами ворога.

"13 липня о 02:19 у Подільському районі Києва виникла пожежа побутового характеру за адресою просп. Правди, 78. Займання виникло в одній із квартир на 9 поверсі, 9-поверхового житлового будинку. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі. О 02:52 пожежу було локалізовано на площі 20 кв.м, а о 03:06 - ліквідовано. Під час гасіння було виявлено тіло чоловіка без ознак життя", – йдеться в повідомленні.

Під час атаки ворога на столицю влучень зафіксовано не було, але падіння уламків іранських дронів наробило лиха. Уламки зафіксували у 5 районах міста: у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському.

Загальна кількість постраждалих внаслідок дій ворога – 4 особи (двоє отруїлися продуктами горіння, ще двоє дістали осколкових поранень). Загиблих на цю мить немає.

"Двоє травмованих в Дарницькому р-ні: дівчина 19 років та чоловік 23 років (осколкові поранення), вони госпіталізовані до лікарні. В Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину. Інформація оперативного зведення оновлюється. Бережіть себе і не нехтуйте сигналами тривоги", - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Понівечено безліч машин та сліди крові біля квартири – таким був ранок для жителів Дарницького району. Фасад на 25-поверсі та квартира зруйновані. Мешканці будинку дуже налякані, спілкуватись відмовились. Вдалося поговорити із жителькою сусіднього будинку.

Як відомо, цієї ночі окупанти били по Україні дронами-камікадзе та ракетами "Калібр". У Повітряних силах повідомили, що за ніч "приземлили" 20 ворожих БПЛА. Київська влада повідомила про знешкодження над Києвом близько 10 "Шахедів".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення