Кількість жертв серійного убивці та ґвалтівника на прізвисько Душитель зросла до 17

Кількість жертв російського серійного маніяка на прізвисько Душитель зросла до 17. Слідчі довели, що Володимир Миргород убив ще одну жінку в Москві рф 20 років тому. Убивцю вже етапували із хабаровської колонії "Сніжинка" до московського СІЗО. Про випадок пишуть росЗМІ.

Миргород — серійний убивця та ґвалтівник, який орудував у Москві та Підмосков'ї на початку 2000-х. Маніяк розвозив вантажі для комерційної фірми, а у вільний час убивав. Він знайомився на вулиці із симпатичними дівчатами, пригощав їх шампанським та пропонував підвезти на авто, деяких запрошував погуляти до парку, після чого ґвалтував і душив. Серед жертв випадково виявився 15-річний підліток — син став свідком убивства мами.

17-а жертва Миргорода, за даними SHOT - це 32-річна москвичка Лариса Терехова. У квітні 2004 року близько дев'ятої ранку маніяк (тоді йому було 24) вже був п'яний. Йому захотілося зґвалтувати дівчину. Він напав на Терехову, та намагалася вирватися — чинила опір до останнього, але сили виявилися нерівними. Серійний вбивця знущався з неї, задушив своїм ременем і залишив тіло неподалік під'їзду багатоповерхівки.

Зв'язати вбивство москвички із Миргородом довго не могли, але тепер це вдалося. Маніяк знову постане перед судом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення