Кількість жертв вибуху в Китаї досягла 14 осіб

 Xinhua

Число загиблих в результаті вибуху в будівлі, який стався в провінції Шеньсі в Китаї збільшилася до 14 осіб. Про це повідомляє видання "Xinhua".

"До 9:00 ранку відомо про 14 загиблих і 106 госпіталізованих, в тому числі 11 - з важкими пораненнями. Ще 41 людина покинула лікарню після отримання необхідної медичної допомоги. Нових повідомлень про зниклих без вести немає", - повідомили в керівній групі з організації рятування.

Нагадаємо, вибух стався в понеділок близько 14 години в збірному будинку в селі Дацзінта в повіті Фугу, розташованому на півночі Шеньсі. В результаті вибуху руйнування або серйозні пошкодження отримали 58 будинків, з'явилися тріщини або вибило шибки в будинках на площі 0,8 кв. км навколо місця події, також були пошкоджені 63 автомобілі.

За результатами попереднього розслідування, вибух стався в будинку, що належить жителю села Дацзінта, який місяць тому здав його в оренду. Вибух був викликаний, імовірно, вибухівкою, яка зберігалася в приміщенні. Власник затриманий поліцією, щодо орендаря ведеться розслідування.

"Усі люди, евакуйовані з постраждалих будинків і були розміщені в готелях та інших приміщеннях", - розповіли в робочій групі з організації рятувальної операції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення