Китайців під Житомиром помістили на карантин

У Житомирській області на карантин помістили дев'ятьох працівників, які повернулися з Китаю після святкування Нового року. Відзначається, що в Україні вони будують об'їзну дорогу біля Житомира і їздили на батьківщину на свята.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-секретаря голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Мельника.

Він зазначив, що зазначені працівники компанії знаходяться на карантині, ознак коронавірусної інфекції у них не виявили.

"На здоров'я всі дев'ять не скаржилися. Всі вони приїхали з провінції, яка перебуває далеко від епіцентру хвороби", - розповів він.

За інформацією Мельника, зазначені китайці ізольовані в житлових боксах на території виробничої бази, недалеко від Житомира.

"На тій території, де йде будівництво об'їзної дороги, розміщені житлові бокси, в яких проживають китайці. Частина площі цих приміщень вивільнена для ізольованих іноземців. Стан їхнього здоров'я контролюється дистанційно. Медпрацівник туди не заходить, тільки передається їжа в наборах. Не менше трьох разів на день у китайців вимірюють температуру тіла. Все це не відноситься до 16 працівників, які залишилися в Україні і в Китай не їздили", - уточнив Мельник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення