Кличко: на "Героїв Дніпра" проходить плановий ремонт, а не будівництво ТРЦ

 УНИАН

У Києві на "Героїв Дніпра" сьогодні тривають роботи з планового укріплення станції метро та облаштування гідроізоляції і їх треба завершити, поки дозволяють погодні умови.

Як повідомила прес-служба Київського міського голови, про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради. "Там продовжують нагнітати пристрасті щодо забудов. Хочу ще раз наголосити. По-перше: після ініційованого мною і підписаного керівниками найбільших будівельних компаній меморандуму на будмайданчиках столиці не повинно бути ніякої приватної охорони! Усі забудови охороняє та забезпечує на них правопорядок виключно поліція! І друге: щоб не було спекуляцій. На "Героїв Дніпра" сьогодні тривають роботи з планового укріплення станції метро та облаштування гідроізоляції. І їх треба завершити, поки дозволяють погодні умови", - наголосив Кличко. Мер зазначив, що роботи здійснює "Метробуд" і для їхнього завершення необхідний певний час. "І я розумію незручності для мешканців, та потрібен ще деякий час, щоб якісно зробити необхідний ремонт. Ще раз наголошую: будівництво торговельного центру відбуватиметься лише за згоди громади!" - наголосив Кличко.

Нагадаємо, що через будівництво над станцією метро "Героїв Дніпра" в середині самої станції - на платформі та стелі - з'явилися тріщини. Однак для влади це не привід заборонити будівництво. Байдужість чиновників може в майбутньому перетворити станцію метро на величезне кладовище. Більше дивіться у сюжеті "Надзвичайних Новин"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення