Клієнтів таємно знімали на відео: в Запоріжжі відкрили борделі під виглядом масажних салонів

У Запоріжжі міграційна поліція припинила діяльність двох борделів, які працювали під виглядом масажних салонів і в яких проводилась прихована відеозйомка клієнтів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"Працівники Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області викрили двох жінок, які адміністрували діяльність двох борделів під виглядом масажних салонів. Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька Кіровоградської області 1990 року народження та Запорізької області 1989 року народження підбирали дівчат віком від 18 до 30 років для надання в так званих масажних салонах послуг сексуального характеру. В обох салонах працювало до десяти дівчат. За це "масажистки" отримували грошову винагороду в сумі до 10 тисяч гривень з одного клієнта", - йдеться у повідомленні.

6 жовтня працівники Управління міграційної поліції спільно зі слідчими відділу поліції № 1 Запорізького районного управління, під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури, в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України провели санкціоновані обшуки в двох приміщеннях в Олександрівському та Вознесенівському районах Запоріжжя.

"Під час проведення слідчих дій працівники поліції вилучили більше 8 тисяч гривень, 3 банківські термінали, візитки, подарункові сертифікати на надання масажних послуг, відеореєстратори, які здійснювали приховану зйомку, графіки робіт, чернеткові записи, а також інші документи, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів", - повідомили у поліції.

Зібрані матеріали направлені для проведення ряду спеціальних експертиз, за результатами яких буде вирішене питання повідомлення фігурантам справи про підозру. Їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення