Клімкін прокоментував участь Самойлової на "Євробаченні" в Україні

 Ліга. Новини

Російську співачку Юлію Самойлову, яка братиме участь в "Євробаченні" від РФ, перевірить Служба безпеки, оскільки Росія регулярно влаштовує провокації проти України. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає Liga.net.

Він не виключає, що призначення цієї співачки конкурсантом від РФ є провокацією російської сторони.

"СБУ перевіряє її, є заява (питання про російського кандидата на "Євробачення" Юлії Самойлової, – ред.). Я вважаю, що закон повинен бути один для всіх. Росія вже багато років займається провокаціями", – сказав Клімкін.

Як стало відомо, Росію на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення"-2017, який відбудеться в Києві, представить співачка з обмеженими фізичними можливостями Юлія Самойлова.

Служба безпеки України перевірить достовірність інформації про можливі візити російської співачки Юлії Самойлової в окупований Росією Крим і після цього ухвалить рішення про її допуск або недопуск в Україну.

У свою чергу в Кремлі підтвердили відвідування окупованого Криму російською учасницею "Євробачення"-2017 Юлією Самойловою. Пєсков заявляв, що артисти їдуть на "Євробачення" "співати, а не виступати з політичними заявами".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення