Ключ знайшов на землі: у Києві чоловік зі стоянки викрав машину

У столиці чоловік знайшов ключі від авто та викрав його з паркувального майданчика. Йому оголошено про підозру. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

“Столичні поліцейські затримали підозрюваного за незаконне заволодіння автомобілем”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисник випадково знайшов на землі ключі від чужої машини, тож вирішив пройтися по парковці та спробувати відкрити автівки. Коли одна з них відчинилась, він сів у неї та поїхав з місця події.

"Автовласниця розповіла правоохоронцям, що, повертаючись додому, імовірно загубила ключі від своєї машини. Та коли виявила їх відсутність, виглянула у вікно і побачила, що іномарки немає на паркувальному майданчику", - повідомили в поліції.

Поліцейські відслідкували маршрут пересування викраденого транспортного засобу за допомогою камер відеоспостереження "Безпечне місто", а відтак виявили та зупинили підозрюваного у Шевченківському районі столиці.

Правопорушником виявився 27-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Викрадений автомобіль поліцейські повернули власниці. Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину. За вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення