Колега Єфремова заявив, що той особисто організував референдум в "ЛНР"

 5 канал

Олександр Єфремов особисто організовував незаконний референдум у Луганській області. Про це в ексклюзивному коментарі "5 каналу" заявив колишній регіонал Володимир Ландік, який виступає одним із ключових свідків у справі Єфремова.

За його словами, підсудний віддавав накази заплатити росіянам, яких привозили автобусами до Луганська задля захоплення будівлі облдержадміністрації та СБУ.

"Він робив цей референдум, він знаходився там, він скликав бізнесменів і казав, хто буде за що платити. Він наказував робити ці барикади, не пускати наші українські війська, це все він, це все активісти Партії регіонів. Потім він давав команду Голенку, щоб той проплачував автобуси, й автобуси з Красної Талівки та Мілового возили до нас росіян, які 3 та 9 березня захоплювали ОДА, і вони ж їх потім привезли захоплювали СБУ", – зазначив Ландік.

Нагадаємо, у ці хвилини Печерський райсуд Києва обирає запобіжний захід для екс-регіонала Єфремова. Прокурори вимагають у суду арештувати Єфремова на 60 діб, оскільки, за їхніми словами, він може впливати на експертів у справі і навіть знищити докази.

Водночас адвокат Єфремова переконує, що у обвинувачення немає доказів, що його підзахисний здійснює тиск на свідків або ж експертів.

Як повідомляв 5.ua, до цього у засіданні, яке розпочалося о 14:00, була майже годинна перерва. Саме стільки часу просили адвокати обвинуваченого, щоб звірити матеріали, які надали їм та суду, а також узгодити позицію захисту та підозрюваного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення