Коли в Україні відновлять польоти за кордон: названо терміни

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що відновлення роботи громадського транспорту та внутрішнього авіасполучення буде відбуватися одночасно. Про він сказав в ефірі "Українського радіо".

"Внутрішні рейси будуть відкриті тоді, коли ми відкриємо громадський транспорт, зараз ми розглядаємо це питання комплексно. Коли ми говоримо про відновлення громадського транспорту, ми маємо на увазі всі перевезення. В тому числі і міжобласні", - заявив він.

Він звернув увагу на те, що відкриття транспортного сполучення між областями буде відбуватися лише в тому випадку, якщо ситуація з поширенням коронавірусу в областях буде взята під контроль.

"Не можна говорити про відновлення сполучення між Хмельницьким і Чернівцями, якщо Чернівці не відповідатимуть критеріям, визначеним у постанові Кабміну про благополучну епідемічну ситуацію. Області зможуть відновити сполучення між собою тільки, якщо вони обидві потрапляють під ці критерії. Так само розглядається питання внутрішнього авіасполучення" , - сказав Ляшко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення