Коли відкриють метро у Києві та знімуть карантин: названа дата

 Апостроф

Роботу метро у Києві, призупинену у зв'язку з карантином по всій Україні, можуть відновити 8-9 травня. Навантаження на метрополітен будуть підвищувати поступово.

"У разі припинення карантину чи його істотного пом'якшення – наприклад, відновлення громадського транспорту, зокрема, роботи метрополітену – це питання розглядатиметься після травневих свят", – пише "Апостроф".

За даними ЗМІ, якщо статистика захворюваності піде на спад, розглядатимуться два варіанти – значне пом'якшення карантину або його повне припинення. Основним питанням назвали відновлення роботи громадського транспорту, щоб до середини травня увійти в робочий режим.

У КП "Київський метрополітен" прояснили ситуацію. Спікерка підприємства Наталія Макогон заявила, що метро попередньо може відновити роботу відразу після закінчення карантину 24 квітня, проте це рішення в будь-якому випадку буде ухвалюватися урядом.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів розробляє план зі зняття карантину, проте це відбудеться вже у травні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення