Колишній мер Ірпеня погрожує злити компромат на Порошенка

 Канал 112

Мер Ірпеня Володимир Карплюк заявив в ефірі телеканалу "112 Україна", що найближчим часом опублікує матеріал з подробицями особистих зустрічей в Адміністрації президента.

"Я зараз готую чітку аналітичну статтю, я її обов'язково опублікую на днях. Як перші особи держави запрошували мене в кабінети, в Адміністрацію президента, залякували, розповідали, що я не повинен йти на вибори в Коцюбинському. Розповідали про те, що я повинен відпустити ситуацію в Коцюбинському, хоча на сьогоднішній день Коцюбинське – це територіальна громада Ірпеня", - сказав Карплюк.

Також він заявив, що вважає безпідставними дії співробітників правоохоронних органів, які вчора проводили обшуки за "бучанскою справою".

У мера Ірпеня Володимира Карплюка 300 тисяч соток землі під Києвом

Згідно з даними Єдиного реєстру прав на нерухоме майно, у Карплюка в Київській області володінь на $150 млн.

"До мене додому прийшли з документами, які звинувачують Ірпінського міського голову, який став їм у 2014 році, у розкраданні земель в іншому місті за інший період – у Бучі за 2006-2010 рр. Яким чином? Яка ймовірність була? Я ще студентом був у той період і не займався ні підприємницькоїю, ні політичною діяльністю. Тому справа розпадеться, шкода тільки, що дали такий інформаційний привід, і багато людей можуть подумати, що це правда", - сказав Карплюк.

Також мер Ірпеня прокоментував і заяви нардепа Ольги Червакової про погрози, що надходять від мерів Ірпеня і Бучі в адресу противників незаконної забудови земель лісового фонду.

"Ольга Червакова – народний депутат, яка відпрацьовує гроші київських забудовників, і, таким чином, є лобістом приєднання Коцюбинського до Києва". - заявив мер Ірпеня.

Також Карплюк відмовився повідомити про своє місце знаходження.

"Я не буду відповідати на це питання заради своєї безпеки", - сказав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення