Колишній міліціонер побив патрульного у Запоріжжі

 УНН

У ніч з 1 на 2 лютого у Запоріжжі екс-правоохоронець вдарив поліцейського, в результаті чого останній з важкою травмою потрапив до лікарні. Про це кореспонденту УНН стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

Близько 2:30 патрульні отримали виклик про стрілянину на вул.Патріотичній,4. Поліцейські, що прибули за вказаною адресою, виявили автомобіль Lexus та двох чоловіків біля нього.

Один з них, який поводився агресивно та зухвало, представився Костянтином Рєзніковим. Патрульні впізнали в ньому колишнього працівника Вознесенівського (тоді Орджонікідзевського) відділу МВС, який влітку 2016 вже затримувався за напад на таксиста, але був відпущений з райвідділку поліції колишніми колегами.

Цього разу, екс-міліціонера теж запросили до відділку поліції для складання адмінматеріалів. Вже у приміщенні Вознесенівського відділку Нацполіції, Рєзніков вдарив молодого патрульного у скроневу область. На місце викликали “швидку”, лікарі якої госпіталізували поліцейського до 5-ї міськлікарні. Там правоохоронцю поставили діагноз: перелом лобної кістки зі зміщенням.

Правопорушника затримали та передали у тимчасовий ізолятор. Зараз він підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення