Колишній в'язень порізав чоловіка через жінку: жертва у тяжкому стані

У Миколаєві 46-річний зловмисник, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де 14 років відбував покарання за вчинення особливо тяжкого злочину, завдав ножового поранення 27-річному знайомому у сварці через жінку. Наразі він перебуває у Миколаївському слідчому ізоляторі, за скоєне йому загрожує новий термін ув’язнення - до восьми років. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Відомо, що чоловіки вживали алкоголь в одному з питних закладів, а після його зачинення продовжили вживати у дворі багатоповерхівок району. Там між ними виник словесний конфлікт через жінку, в ході якого зловмисник вдарив знайомого ножем у груди. З місця події чоловік втік, а поранений самотужки зміг дістатись домівки, де родичі викликали йому швидку. Потерпілий був госпіталізований, наразі він перебуває у тяжкому стані в лікарні", - йдеться у повідомленні.

Суд, задовольнивши клопотання слідчого, обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення