Колишній вокаліст Iron Maiden пообіцяв виступити в Криму

 Lenta.ru

Один з колишніх вокалістів Iron Maiden, рок-співак Блейз Бейлі пообіцяв виступити з концертом в Сімферополі. Про це артист заявив у відеозверненні до жителів Криму, опублікованому в YouTube.

«31 січня я буду виступати в Росії, в Сімферополі. Приїду на вас подивитися», - заявив Бейлі.

Крім того, як повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Кримінформ», організатор минулого 20 грудня фестивалю «Кримська Рок-Ялинка» Ігор Нескубін пообіцяв провести найближчим часом в Сімферополі «грандіозний захід, який має відбутися прямо-таки ось-ось». Нескубін не став підтверджувати, що цим шоу стане концерт Бейлі.

У жовтні про бажання не тільки виступити, але й оселитися в Криму заявив інший зарубіжний музикант - лідер гурту Limp Bizkit Фред Дерст. 21 грудня за ці висловлювання йому було заборонено в'їзд в Україну.

Бейлі був вокалістом Iron Maiden з 1995 по 1999 роки. Виступаючий в жанрі хеві-метал артист прославився в 1980-му з колективом Wolfsbane, який він зібрав знову в 2010 році.

Бейлі - один з п'ятьох вокалістів, які в різні роки входили до складу Iron Maiden. Пік популярності колективу припав на 1980-і роки, коли співаком в групі був Брюс Дікінсон.

У 2015 році The Observer повідомляв про те, що за весь час існування Iron Maiden вдалося продати більше 90 мільйонів альбомів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення