Коломойський намагається розвалити групу "Довіра" задля посилення тиску на Зеленського

Бізнесмен Ігор Коломойський намагається посилити власний вплив на президента Володимира Зеленського, намагаючись розвалити групу "Довіра". Таку думку у своєму Telegram-каналі висловив член наглядової ради акціонерного товариства "Укрзалізниця", колишній нардеп та журналіст Сергій Лещенко .

"Групу "Довіра" вважають близькою до агробарона Андрія Веревського. І в останні дні нардеп Дубинський вже зробив кілька постів з вимогою допитати Веревського. Це Коломойський передає "привіт". Справа в тому, що агробарон, створивши кілька місяців тому групу "Довіра", зіпсував Коломойському гру", - йдеться у повідомленні.

На думку Лещенко Коломойський розраховував, що буде шантажувати Зеленського, смикаючи за мотузочки "своїх маріонеток з "Слуги народу" і групи "За майбутнє". Сумарно це близько 40-50 депутатів. У Зеленського не вистачало б голосів і він прийшов би домовлятися з олігархом.

"Веревський, створивши групу "Довіра", яка підтримує більшість ініціатив Зеленського, перекрив цей дефіцит голосів. Тому мета Коломойського - за допомогою публічних нападів розвалити групу "Довіра" і таким чином позбавити Зеленського точки опори в парламенті, вибити з сідла Веревського і сісти із Зеленським за стіл переговорів", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення