Комбайнеру відірвало ноги: з'явилися подробиці підриву комбайна під Снігурівкою (фото)

Стали відомі подробиці підриву комбайна на невідомому боєприпасі, внаслідок якого сьогодні постраждали двоє чоловіків. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Миколаївській області.

На околиці Снігурівки в полі на невстановленому вибухонебезпечному предметі підірвався комбайн. Внаслідок детонації боєприпасу постраждали двоє чоловіків. В одного з них, чоловіка 1967 р.н., травматична ампутація двох ніг. Другий чоловік, 1961 р.н., госпіталізований до медичного закладу для встановлення ступеня травмування. Після обстеження чоловік від шпиталізації відмовився.

"Головне управління ДСНС України у Миколаївській області знову звертається до всіх громадян! Мінна небезпека на деокупованих територіях є досить високою. Будь-який необачний крок може стати причиною трагедії. Боєприпаси, залишені окупантами, можуть бути повсюди. Крім того, бувають випадки, що детонують вони не після першого "контакту", а на другий, а то й втретє. Фіксувалися випадки, коли машини проїжджали польовою дорогою кілька разів і боєприпас при цьому не детонував, а потім у якийсь момент вибухав. Були випадки, коли аграрії обробили поле, засіяли, а коли збирали врожай , наїжджали на вибухонебезпечні предмети, що залишилися в землі, і ті детонували", - повідомляють у ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення