Компанія Adidas стала партнером криптобіржі Coinbase

 Altcoin.info

Компанія Adidas викликала фурор у сфері криптовалюти. Цього тижня компанія заявила про співпрацю з американською криптовалютною біржею Coinbase, а також з ігровим майданчиком метавсесвіту The Sandbox. Про це пише Altcoin.info.

Деталі угоди Adidas з Coinbase поки невідомі, проте ЗМІ припускають, що перемовини ведуться як про випуск спільної колекції NFT, так і щодо інтеграції криптовалютних платежів до екосистеми Adidas.

За добу до заяви про співпрацю з Coinbase у компанії натякнули також на можливість побудови метавсесвіту на базі GameFi-платформи The Sandbox. Судячи з твіту, компанія з виробництва спортивних товарів придбала ділянку землі у проекта.

У своєму Twitter-акаунті Sandbox написав: "Привіт @adidasoriginals, у метавсесвіті немає нічого неможливого. Що якщо ми запросимо всіх оригінальних мислителів та творців, щоб разом спроектувати наше майбутнє?".

На що Adidas Originals відповів: "adiVerse комусь? Що нам слід побудувати разом у @TheSandboxGame?".

Ймовірно, йдеться про створення "метавсесвіту одягу" – сегмента, яким досі переважно займалися бренди високої моди.

Нові партнерства стали для Adidas першими на криптовалютному ринку. На тлі цієї новини вартість нативного токена SAND за останню добу зросла на 14,4%, згідно з CoinGecko. На даний момент ціна токена становить $8,13.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення