Конфлікту не було: на Запоріжжі школяр вбив людину (фото)

На Запоріжжі у приватному будинку одного із сіл Мелітопольського району Запорізької області за місцем мешкання виявлено померлим 26-річного чоловіка. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Працівниками управління карного розшуку, спільно з оперативниками відділу поліції 1 Мелітопольського РУП ГУНП в Запорізькій області проведено масштабний комплекс заходів та з’ясовано, що до вчинення злочину причетний ніхто інший, як 16-річний школяр.

Встановлено, що вночі 30.01.2021, переобуваючи поблизу кафе, 16-річний зловмисник без причини почав жорстоко наносити удари ногами по голові потерпілого, який лежав на землі у стані алкогольного сп’яніння та будь-якого опору не чинив. При цьому, жодного конфлікту між двома особами не було.

Після вчинення злочину неповнолітній зловмисник почав переховуватися, однак його спроби уникнути відповідальності були марними. Хлопець знаходився у Херсонській області, звідки був доставлений оперативниками до відділу поліції 1 Мелітопольського РУП ГУНП в Запорізькій області.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення