Констатували смерть: у Вінниці сталося дивовижне "воскресіння" 83-річної бабусі (відео)

У вінницькій лікарні стався дивовижний випадок- 83-річна бабуся дивом "воскресла" після коми і довідки про смерть. Про це повідомляє "33-й Новини".

Ксенію Прокопівну зі Стрижавки "швидка" доставила в стані коми та майже без ознак життя. Як з'ясувалося, вперше медиків до бабусі викликали в неділю о 6 ранку. Лікарі констатували, що старенька вмирає і везти її в лікарню немає ніякого сенсу. Але раптово Ксенія подала родичам ознаки життя і в обід до неї приїхала друга "швидка".

"В обід до неї приїхала друга бригада "швидкої", яка справила на місці електрокардіограму і зафіксувала "пряму лінію" – зупинку серця ... Викликали поліцію, яка констатувала разом з медиками біологічну смерть, виписала відповідну довідку. І все поїхали ... А вже близько 8 вечора, коли рідні вже всім повідомили про смерть і замовили копання ями, Ксенія Прокопівна знову почала подавати ознаки життя ... І знову, вже втретє за один день, до неї приїхала карета "швидкої", – розповів завідувач реанімаційним відділенням районної лікарні Валерій Щербань.

Після всього пережитого Ксенія сама говорить і дихає без апарату "штучного дихання". В палаті зараз чергує її дочка Тетяна. За словами бабусі, вона бачила "Царство небесне".

"Царство Небесне! Батька свого кликала! Хотіла спитати, чи легко йому там? Думала – зустрінемося, я вже відчувала його ... Але очі відкрила – а вони стоять наді мною, ці люди в білому! Думала – ангели! А це лікарі ... Я сама вже життя санітаркою працювала, людей рятувала ... І, видно, Бог мене милував", – розповіла жінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення